Hyr en stuga i Dalarna på din vintersemester

Dalarna är ett län som ligger i mitten av Sverige och är känt för sin vackra natur. Här finns någonting för alla, året runt.

Oavsett vad du är ute efter på din semester så finns det aktiviteter som passar dig. De klassiska röda stugorna skapar dessutom en sagovärld som du kan drömma dig bort i.

Utflykter

Det finns många skidorter i Dalarna, från norr till söder. En av dem är Sälen, som kanske är mest känd som Vasaloppets start. Oavsett var du är så är det relativt nära till övriga länets sevärdheter, såsom Sveriges högsta vattenfall – Njupeskär, Leksands knäckebröd eller Långbryggan i Rättvik som går rakt ut i Siljan.

Hemma i Dalarna

I Dalarna kan du känna dig som hemma var du än är, eftersom invånarna är trevliga och naturen magisk. Det är lätt att förstå varför hela länet är ett turistmål, när du är där och upplever det på plats.

Varför inte ta med dig familjen på en drömresa genom landets hjärta. Åk skidor, snowboard, vandra, ät falukorv och knäckebröd framför brasan i din hyrda stuga. Läs en bok, eller varför inte skriva din egen bok, efter en intensiv dag i fjällen.