Håll fötterna varma i vinter

När vintern kommer och det känns som du har istappar under fötterna är det skönt med ett par varma skor. Skorna ska gärna hålla fukt och kyla borta samt ha förmågan att behålla värmen inne i skon. Det är viktigt med ett par ordentliga skor i vinter för att kunna njuta av pulkaåkning och utflykter.

Skor som tål det mesta

Har du barn som ska ha ett par skor till vintern så ställs det betydligt högre krav på skor och sockar för de yngsta. De behöver tåla tuffa lekar utomhus i alla väder och även stå emot både kyla, väta och slitage. Barn har behov av att kunna leka fritt utan att tänka på annat. Om de fryser när de är utomhus bidrar det tyvärr till att de inte vill gå ut. De behöver skor som inte hämmar deras lek och som är bekväma på foten.

Skor för den aktiva vuxna

Även vuxna som vistas mycket ute behöver ett par skor som håller fötterna varma och torra. Välj en sko som är bekväm men som du också tycker är snygg. Annars är risken att de inte används oavsett hur bekväma de än är. Är du ute mycket och leker med barnen så är det bra om även dina skor står emot slitage.