Hitta sköna semesterresor

Sverige är ju fantastiskt på många sätt och visst finns det smultronställen som man gärna besöker då sommaren är här och man har sin semester. Under hösten och vintern så kanske man längtar att hitta sköna semesterresor för att fly undan kalla nord under några eller någon vecka.

travel

Vi har i över 60 år åkt på charter resor och mycket har hänt sedan den första charterresan flögs 1955. Du kan läsa mer om den resan på Expressen. Dagens flygningar går betydligt fortare och till en del destinationer så flygs det direkt utan mellanlandningar. Framförallt så har destinationerna blivit fler, idag så kan man ta sig var man vill i princip.

På nätet så kan du jämföra och hitta billiga resor runt om i världen. Tror du att det blir en dålig sommar här hemma i Sverige så är det hög tid att boka inför semestertrippen redan nu. Några populära länder just nu är Australien, Kanada och Kina. Vill du inte resa så långt så finns det sköna ställen att uppleva inom Europa som Frankrike, Italien eller Turkiet.

Du kanske har en ”bucket list” vilka länder du vill besöka och det kan vara dags att bocka av något land på den lista. Om du inte reser så ofta så kan det vara skönt att kolla upp olika alternativ på länder som man skulle vilja besöka.

Det finns många som har resebloggar som man kan hitta bra information om olika länder och vad man bör tänka på när man besöker ett visst land.